Rīgas «Dinamo» noslēdz pārbaudes laika līgumus ar Kalnu un Mamčicu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» noslēgusi pārbaudes laika līgumus ar Egilu Kalnu un Robertu Mamčicu.

Pašlaik 27 gadus vecais Kalns aizvadīto sezonu pavadīja «Optibet» Hokeja līgas (OHL) komandas «Liepāja»/«Optibet» rindās, 17 spēlēs atzīmējoties ar septiņiem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. Iepriekš Kalns spēlējis arī Kazahstānas un Somijas čempionātos.

Arī 23 gadus vecais Mamčics pagājušajā sezonā spēlēja «Liepāja»/«Optibet» sastāvā, kur 27 regulārā čempionāta spēlēs guva desmit vārtus un atdeva 16 rezultatīvas piespēles. Mamčics pirms tam spēlējis arī Norvēģijas čempionātā.

Abi hokejisti bija arī Latvijas valstsvienības kandidātu sarakstā dalībai pasaules čempionātā, taču laika gaitā tika atskaitīti no valstsvienības.

«Dinamo» noslēgusi pārbaudes laika līgumu arī ar latviešu uzbrucēju Rihardu Mareni, kurš iepriekšējās četras sezonas pavadīja Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), pārstāvot Auroras Universitātes komandu.

Iepriekšējā sezonā latviešu uzbrucējs 18 spēlēs guva piecus vārtus un veica 12 rezultatīvas piespēles.

Rīgas «Dinamo» aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot priekšpēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi «play-off» spēlēja arī 2013./2014. gada sezonā, bet tagad četrus gadus «Dinamo» palikusi bez izslēgšanas turnīra.

Rīdzinieki šajā starpsezonā papildinājušies arī ar Latvijas izlases vārtsargu Kristeru Gudļevski un aizsargu Kristapu Sotnieku, kā arī šajā pašā pozīcijā spēlējošajiem kanādiešiem Marku Zaneti, Metjū Majoni un krievu Dmitriju Šuļeņinu.

Tāpat vienības rindās atgriezies Andris Džeriņš un zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kā arī pagarināti līgumi ar Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu, Oskaru Batņu, Frenku Razgalu, Paulu Svaru un Robertu Kaļķi, Gintu Meiju un kanādieti Brendonu Makmilenu, kā arī piesaistīts viņa tautietis Kevins Klārks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu