«Red Wings» kapteinis Zeterbergs varētu izlaist nākamo NHL sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Detroitas «Red Wings» kapteinis Henriks Zeterbergs muguras problēmu dēļ varētu izlaist visu 2018./2019. gada sezonu, līgas mājas lapā izteicies kluba ģenerālmenedžeris Kens Holands.

«Kad pēdējo reizi ar viņu runāju, man radās iespaids, ka viņš gatavojas spēlēt. Protams, viss būs atkarīgs no viņa muguras,» sacīja Holands. «Vai esmu pārliecināts, ka viņš spēlēs? Ceru, ka spēlēs. Vai esmu drošs? Nē. Pilnas pārliecības man nav.»

37 gadus vecais Zeterbergs iepriekšējā sezonā piedalījās visās 82 spēlēs, kurās izcēlās ar 11 vārtu guvumiem un 45 rezultatīvām piespēlēm. Individuāli šī sezona viņam bija viena no sliktākajām karjerā.

«Mēs runājam par muguras traumu, kas nozīmē, ka runājam par cilvēka veselību. Ļoti grūti kaut ko prognozēt, ja ir apdraudēta veselība. Protams, tas mums ir galvenais jautājums. Esmu ar Henriku kontaktā. Redzēsim, kā viņš jūlijā jutīsies,» norādīja Holands.

NHL karjeras laikā Zviedrijas uzbrucējs aizvadījis jau 15 sezonas, visās pārstāvot tieši «Red Wings» komandu. Regulārajā turnīrā viņš kopumā iemetis 337 vārtus un izpildījis 623 rezultatīvas piespēles partneriem.

Savukārt Stenlija kausa izcīņā Zeterbergs izcēlies ar 57 vārtiem un 63 piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu