Džordžs: Bērnībā iztēlojos sevi «Lakers» kreklā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BRYAN TERRY / TT NYHETSBYRÅN

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs vasaras pieprasītākajiem spēlētājiem Pols Džordžs ESPN veidotā dokumentālā filmā izteicies, ka Losandželosa ir viņa pilsēta un bērnībā viņš sevi ir iztēlojies kādu dienu spēlējam «Lakers» kreklā.

Ziemeļamerikas sporta ziņu medijs ESPN ir izveidojis dokumentālu filmu par Džordžu, atspoguļojot viņa šīs vasaras ikdienu, kā arī līdzšinējo karjeru.

Basketbolists ESPN izteicies, ka, pateicoties bijušajai līgas superzvaigznei Kobem Braientam, viņš iemīlējis basketbolu, kā arī iztēlojies sevi spēlējam tieši mājās, savu vecāku un draugu priekšā. Kā zināms, Džordžs ir dzimis un audzis tieši Losandželosā.

«Es mīlu Losandželosu. Tās ir manas mājas. Uzaugu, skatoties Kobi, bērnībā iztēlojos sevi spēlējam «Lakers» kreklā. Nekad neiztēlojos sevi spēlējam «Pacers» vai «Thunder» kreklā,» atzina Džordžs.

Taču par nākotnes plāniem basketbolists atklāja, ka viņa prioritāte ir NBA čempiontitula izcīnīšana. Džordžs arī atzina, ka vēlas spēlēt kopā ar sporistiem, kuriem ir tāds pats mērķis.

«Es vēlos kļūt par čempionu. Vienmēr esmu to vēlējies izdarīt savas dzimtās pilsētas komandā, taču vēlos uzvarēt tagad un tūlīt,» sacīja Džordžs.

28 gadus vecais spēlētājs jau paziņojis Oklahomsitijas «Thunder» kluba vadībai, ka šovasar viņš kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, tādējādi paverot iespējas parakstīt līgumu ar jebkuru līgas komandu.

Viņa aģents Ārons Mints atzina, ka šī Džordžam ir ļoti nopietna vasara, jo šāda iespēja katram spēlētājam var būt tikai vienu reizi karjerā. Runājot par nākotni, būs nepieciešams saprast, kurš scenārijs ir labāks gan Džordžam, gan viņa ģimenei.

«Nākamo nedēļu laikā izvērtēsim, kura komanda spēj piedāvāt gan labāko iespēju uzvarēt, gan labākos līguma nosacījumus. Mums nepieciešams saprast, vai vēlamies parakstīt īstermiņa vai ilgtermiņa līgumu ar komandu. Ir daudzi un dažādi faktori, kuri ietekmē lēmuma pieņemšanu,» atzina aģents.

Aizvadītajā sezonā Džordžs vidēji spēlē guva 21,9 punktus, savāca 5,7 atlēkušās bumbas un atdeva 3,3 rezultatīvas piespēles. Šī bija viņa individuāli sliktākā sezona kopš 2015. gada, kad traumas dēļ aizvadīja tikai 6 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu