Džordžs skaidro palikšanu «Thunder» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bob Donnan / REUTERS

Viens no šīs vasaras pieprasītākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem Pols Džordžs izvēlējās pagarināt līgumu ar savu līdzšinējo komandu Oklahomasitijas «Thunder», tādējādi liekot vilties visiem «Lakers» atbalstītājiem. Ziemeļamerikas sporta medijam ESPN Džordžs skaidro iemeslus, kādēļ neizdevās pāreja uz Losandželosas vienību.

Kā ziņo ESPN, tad Losandželosas «Lakers» palaida garām savu iespēju sastāvam piesaistīt līgas zvaigzni Polu Džordžu. Spēlētājs komandai vēlējās pievienoties jau pagājušajā vasarā, taču komanda neveica maiņas darījumu ar Džordža tā brīža komandu Indiānas «Pacers».

«Vēlējos nonākt «Lakers» komandā jau pirms gada. Oklahoma nebija mana prioritāte. Diemžēl Losandželosa nevēlējas veikt maiņas darījumu, lai iegūtu mani jau ātrāk,» atzina Džordžs.

Džordžs novērtē Losandželosas komandas līdzjutējus un viņu centienus panākt spēlētāja pievienošanos komandai. Ja «Lakers» komanda būtu veikusi maiņas darījumu pagājušajā vasarā, tad, visticamāk, spēlētājs izvēlētos pagarināt līgumu ar savu dzimto pilsētu, jo Džordžs jau pirms tam bija uzsvēris, ka spēlēt savas ģimenes priekšā, pārstāvot «Lakers» komandu, ir viņa sapnis.

Šajā vasarā Džordžs šokēja daudzus fanus un sporta analītiķus, pagarinot līgumu ar «Thunder» komandu. Līgums tika pagarināts uz četriem gadiem par kopējo summu 137 miljoniem dolāru (117,4 miljoni eiro).

Lēmumu palīdzēja pieņemt «Thunder» komandas galvenais treneris Billijs Donovans un komandas ģenerālmenedžeris Sems Presti, ar kuriem basketbolists tikās dienu pirms brīvo aģentu tirgus sākuma. Kā uzskata Džordžs, tad Oklahomā ir iespēja paveikt kaut ko lielu un vēsturisku, spēlējot kopā ar Rasselu Vestbruku.

«Esmu laimīgs un patīkami satraukts. Oklahoma ir pilsēta, kurā esmu izvēlējies spēlēt,» sacīja Džordžs.

Aizvadītajā sezonā Džordžs vidēji spēlē guva 21,9 punktus, savāca 5,7 atlēkušās bumbas un atdeva 3,3 rezultatīvas piespēles. Šī bija viņa individuāli sliktākā sezona kopš 2015. gada, kad traumas dēļ aizvadīja tikai 6 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu