Pasaules kausa prēmijas talantīgais Mbapē ziedos labdarībai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola izlases talantīgais uzbrucējs Kilians Mbapē ziedos labdarībai visas prēmijas, kas viņam pienāksies par sniegumu Krievijā notiekošajā Pasaules kausa izcīņā, vēsta ārzemju mediji.

Pašlaik 19 gadus vecais Mbapē sestdien guva divus vārtus un palīdzēja Francijai astotdaļfinālā ar rezultātu 4:3 pārspēt 2014. gada pasaules vicečempioni Argentīnu.

Talantīgais uzbrucējs apņēmies ziedot labdarībai visas piemaksas, kas viņam pienāksies par dalību Pasaules kausā. Viņš uzskata, ka par spēlēšanu valstsvienībā nauda nav jāsaņem.

Mbapē par katru aizvadīto maču Pasaules kausā pienākas 20 000 eiro, bet vēl 300 000 eiro viņš saņems gadījumā, ja Francijas izlase izcīnīs pasaules čempionu titulu.

Francijas futbolists savas prēmijas ziedošot «Premiers de Cordee» organizācijai, kas palīdz nodarboties ar sportu slimnīcā nonākušajiem bērniem, kā arī bērniem ar invaliditāti.

2016. gada Eiropas vicečempione Francijas izlase Pasaules kausa ceturtdaļfinālā 6. jūlijā Ņižņijnovgorodā spēkosies ar Urugvaju, kas sestdien no turnīra izslēdza Eiropas čempioni Portugāli.

Pagājušajā vasarā Mbapē no «Monaco» komandas pārcēlās uz Francijas klubu Parīzes «Saint-Germain» (PSG), kas futbolistu uz vienu sezonu izīrēja, taču šovasar PSG viņu iegādāsies par 180 miljoniem eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu