Madrides «Real» gatavojas noslēgt rekorddarījumu pasaules futbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Slavenais Spānijas klubs Madrides «Real» gatavojas rekorddarījumam pasaules futbolā, panākot vienošanos ar Parīzes «Saint-Germain» komandu par jaunā franču talanta Kiliana Mbapē pāreju. Francijas mediji ziņo, ka summa varētu sasniegt 272 miljonus eiro.

Franču žurnālists Baptiste Riparts ziņo, ka vienošanās starp abām komandām jau ir panākta.

19 gadus vecais Mbapē Pasaules kausa finālturnīrā demonstrē lielisku sniegumu, kuru ir novērtējušas vairākas komandas, taču Madrides klubs ir gatavs maksāt vislielāko summu «Saint-Germain» vienībai.

Bijušais Madrides «Real» ģenerālmenedžeris Horhe Valdāno izteicies, ka Mbapē iegūšana būtu ļoti labs darījums leģendārajam klubam, ņemot vērā to, cik jauns vēl ir futbolists.

«Viņš gūst daudz vārtus, lieliski spēlē uzbrukumā, kā arī teicami darbojas aizsardzībā. Viņa iegūšana būtu lielisks nodrošinājums nākotnei, jo viņš ir vēl tik jauns, bet jau spēlē augstākajā līmenī. Domāju, ka viņš ir arī labs cilvēks, kas nav mazsvarīgi,» izteicās Valdāno.

Pasaules kausa finālturnīrā jaunais franču talants četrās spēlēs ir guvis trīs vārtus, kļūstot par vienu no galvenajiem atslēgas spēlētājiem Francijas izlases sastāvā. Francijas komanda ir iekļuvusi finālturnīra ceturtdaļfinālā, kur tai pretī stāsies Urugvajas izlase.

Kopumā savas karjeras laikā Mbapē Francijas izlases kreklā ir aizvadījis 19 spēles, kuru laikā guvis 7 vārtus.

Tikmēr Madrides «Real» komanda publiskojusi informāciju, kurā oficiāli paziņo, ka komanda nav izteikusi piedāvājumu Parīzes «Saint–Germain» komandai par brazīliešu superzvaigzni Neimaru. Klubs ir pārsteigts, uzzinot to, ka Spānijas mediji publisko informāciju par brazīlieša iespējamo pāreju uz «Real» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu