Japānas izlase pēc izstāšanās no PK ģērbtuvē atstājusi zīmīti (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Japānas futbola valstsvienībai ļoti sāpīgi pirmdienas vakarā noslēdzās Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs. Bet Āzijas komanda ir pelnījusi uzslavas un par demonstrēto sniegumu nav jākaunas. Izstājoties no Pasaules kausa, Japānas izlase ģērbtuvē pēc mača atstāja zīmīti krievu valodā - «paldies».

Japāna pirmdien astotdaļfināla mačā Rostovā pie Donas pret Beļģiju atradās vadībā ar rezultātu 2:0, taču šo pārsvaru neprata nosargāt un galarezultātā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu ar 2:3. Īpaši sāpīgu to padara fakts, ka japāņi tiesneša kompensācijas laika pēdējās sekundēs ielaida trešos vārtus un pēc tam vairs nepaspēja zaudēto atgūt.

Japānas delegācija ģērbtuvi atstāja tīru un pateicībā par turnīru atstāja krieviski uzrakstītu zīmīti ar vārdu «paldies».

Jau iepriekš ar tīrību čempionāta laikā izcēlās Japānas izlases līdzjutēji, kuri pēc spēles satīrīja aiz sevis, atkritumus saliekot maisiņos.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu