ESPN žurnālists: Džeimss pieņēma pareizo lēmumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARK J. TERRILL / TT NYHETSBYRÅN

Pazīstamais Ziemeļamerikas sporta medija ESPN žurnālists Stīvens A. Smits izteicies, ka Lebrona Džeimsa došanās uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Losandželosas «Lakers» ir vispareizākais lēmums, kuru sportists varēja pieņemt.

«Uzskatu, ka viņš pieņēma pareizo lēmumu. Klīvlendā viņš neko vairs nesasniegtu, tāpat Filadelfijā viņš neiederētos. Losandželosa ir vispiemērotākā vieta viņam un viņa ģimenei,» atzina Smits.

Tāpat Smits atzina, ka ir ir nepieciešams uzslavēt «Lakers» prezidentu Maģisko Džonsonu, kurš iepriekšējā vakarā tikās ar Džeimsu Losandželosā. NBA spēlētājiem tika atļauts tikties ar klubu pārstāvjiem plkst. 21:00 pēc Rietumu laika. Kā ziņo Smits, komandas prezidents tikās ar Džeimsu viņa mājā plkst. 21:01, lai apspriestu nākotnes plānus un saprastu, kurā virzienā komanda dodas.

«Viņu tikšanās ilga trīs stundas. Džeimss saprot, ka šī vēl nav čempiontitula cienīga komanda, taču viņš pilnībā uzticas Maģiskajam Džonsonam. Šī arī bija tikai pirmā reize, kad abas basketbola leģendas tikās aci pret aci,» atzina Smits.

Kā zināms, līgas superzvaigzne Džeimss piekritis četru gadu līgumam ar Losandželosas «Lakers», svētdien pavēstīja sportistu pārstāvošā aģentūra «Klutch Sports Group». Līgums tiks noslēgts par 154 miljoniem ASV dolāru (132 miljoniem eiro).

Džeimss aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā 82 spēlēs vidēji guva 27,2 punktus, izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas un veica 6 rezultatīvas piespēles. Savukārt izslēgšanas turnīrā, kuras finālsērijā «Cavaliers» piekāpās Goldensteitas «Warriors», Džeimss 22 mačos caurmērā iemeta 34 punktus, izcīnīja 9,1 bumbu zem groziem un veica 9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu