Braiants: Tagad Džeimss ir daļa no ģimenes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ROBERT HANASHIRO / REUTERS

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) visu laiku labākajiem spēlētājiem Kobe Braiants izteicies, ka ir ļoti priecīgs par Džeimsa pievienošanos «Lakers» organizācijai, kā arī novēl komandai panākumus, ziņo ESPN.

Braiants, kurš 20 sezonas pavadīja tieši Losandželosas «Lakers» komandā, atzinīgi vērtē Maģiskā Džonsona darbu Džeimsa piesaistīšanā, kā arī atzina, ka tagad Lebrons ir daļa no «Lakers» ģimenes.

«Runāju ar Lebronu vakar. Teicu, ka viņš tagad ir daļa no ģimenes, ja viņam kādreiz kaut kas būs nepieciešams, tad būšu klāt un palīdzēšu. Kad ierados līgā, to pašu man darīja Maģiskais Džonsons. Esmu patīkami satraukts, jo komanda atkal ir gatava lieliem sasniegumiem,» stāstīja Braiants.

Braiants arī atzina, ka nožēlojot to, ka karjeras laikā neizdevās pavadīt vasaras treniņus kopā ar Džeimsu. Abi spēlētāji pavadīja vairākas vasaras, kopā trenējoties ASV izlases sastāvā, taču individuālos treniņus kopā aizvadīt nesanāca.

«Lakers» organizācija ir viena no prestižākajām visā līgā, no līgas zvaigznēm tā gaida tikai čempiontitulus, to atzina arī Braiants. Visas zvaigznes, kuras ir spēlējušas Losandželosā, šo «pienākumu» ir izpildījušas, taču Braiants uzskata, ka Lebrons to apzinās un ir gatavs šim izaicinājumam.

«Viņš to pilnībā saprot, kas šī ir par organizāciju. Un viņš ir gatavs šim izaicinājumam. Domāju, ka viņš pats ļoti vēlas «Lakers» atgriezt virsotnē,» sacīja Braiants.

Pieckārtējais NBA čempions Braiants savu spēlētāja karjeru noslēdza 2016. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu