Maradona: Ja Argentīna turpinās spēlēt vāji, treneris nevarēs atgriezties dzimtenē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ja Argentīnas futbola izlase Pasaules kausā turpinās spēlēt tik vāji, komandas galvenais treneris Horhe Sampaoli nevarēs atgriezties dzimtenē, uzskata argentīniešu futbola leģenda Maradona.

Argentīna sestdien D grupas mačā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Islandi, kas piedzīvo debiju Pasaules kausa finālturnīrā.

«Ja izlase turpinās tā spēlēt, Sampaoli nevarēs atgriezties Argentīnā,» sacīja Maradona, kurš piebilda, ka izlases stūrmanim neesot bijis sakarīga spēles plāna. «Argentīna ir diezgan tuvu tam, lai zaudētu spēles arī pret Horvātiju un Nigēriju.»

Argentīnas futbolisti ar horvātiem tiksies ceturtdien, kamēr apakšgrupu turnīrs tiks noslēgts 26.jūnijā ar dueli pret Nigēriju.

«Esam nopietnās nepatikšanās. Tomēr vēl joprojām ticam Dievam un tam, ka varam uzlabot sniegumu. Cerams, puiši to spēs,» atzina Maradona, kurš bija spiests atvainoties par to, ka sestdienas mačā tribīnēs kūpināja cigāru.

Pats Maradona valstsvienību trenēja 2010.gada Pasaules kausā, komandai sasniedzot ceturtdaļfinālu, kurā ar 0:4 nācās piekāpties Vācijai. Savukārt pirms četriem gadiem argentīnieši aizkļuva līdz finālam, arī tad piekāpjoties tieši vāciešiem.

Tikmēr Horvātijas futbolisti sestdien ar 2:0 pieveica Nigēriju.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu