Leģendāro Maradonu piemeklējušas veselības problēmas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Leģendāro argentīniešu futbolistu Djego Maradonu pēc Argentīnas izlases uzvaras izšķirošajā Pasaules kausa mačā pret Nigēriju piemeklējušas veselības problēmas.

(Pievienota 7.-8.rindkopa.)

Argentīnas futbolisti otrdien D apakšgrupas noslēdzošās kārtas mačā ar 2:1 uzvarēja Nigēriju un iekļuva astotdaļfinālā.

Tribīnēs kaislīgs Argentīnas valstsvienības atbalstītājs bija arī 57 gadus vecais Maradona, kurš turnīra gaitā arī nav kautrējies komandas sniegumu kritizēt publiski. Tomēr spēle bija nervoza un emocijām bagāta, komandas veiksmēm un neveiksmēm ļoti aktīvi jūtot līdzi arī argentīniešu futbola leģendai.

Savukārt pēc tam, kad mača beigās Markoss Roho izrāva argentīniešiem uzvaru, Maradona laukuma virzienā nekautrējās parādīt arī vidējo pirkstu.

Tiesa, spēles beigās Maradonu piemeklējušas veselības likstas, kā rezultātā viņš pēc mača uz VIP zonu devies mediķu uzraudzībā.

Argentīnas mediji vēsta, ka Maradonam otrdien cīņas laikā bijis ļoti augsts asinsspiediens, tomēr kādreizējais futbolists paša spēkiem atgriezies viesnīcā.

Savukārt vēlāk pats Maradona norādīja, ka ar veselības stāvokli viņam viss kārtībā.

«Neesmu slimnīcā, mani neviens nav hospitalizējis. Spēles pārtraukumā man iesāpējās kakls un notika sirds dekompensācija. Ārsti pēc pārbaudes ieteica doties prom, taču es gribēju palikt, jo šajā mačā mēs riskējām ar visu,» savā «Facebook» lapā paziņoja Maradona. «Kā gan es varēju aiziet?»

Savulaik Maradonam ir bijušas nopietnas veselības problēmas, kā arī atkarība no kokaīna.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu