Lēvs neizslēdz atkāpšanos (1)

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs neizslēdz, ka varētu atkāpties no amata, kamēr valstsvienības menedžeris Olivers Bīrhofs cer, ka speciālists turpinās savu darbu.

Vācijas futbola izlase trešdien Kazaņā Pasaules kausa finālturnīra mačā ar rezultātu 0:2 (0:0) zaudēja Dienvidkorejai, tādējādi neizkļūstot no apakšgrupas un noliekot čempiones pilnvaras.

«Pāragri atbildēt uz šo jautājumu,» par iespējamo atkāpšanos kanālam ZDF teica Lēvs, kuram līgums ir līdz 2022.gadam.

«Mums vajag dažas stundas, lai saprastu, kas noticis. Esmu pamatīgi vīlies. Nevarēju pat iedomāties, ka mēs zaudētu Dienvidkorejai.»

«Mums viss ir mierīgi jāpārdomā. Tas prasīs dažas stundas, lai ar to tiktu galā,» vēlāk preses konferencē teica Lēvs.

Viņš atzina savu sakāvi, paužot, ka Vācija pelnīti netikusi ārā no grupas.

«Nespējām realizēt savu spēles plānu. Protams, ka man jāuzņemas atbildība, jo zaudējis ir viss Vācijas futbols,» atzīmēja Lēvs.

Tikmēr Bīrhofs pauda pārliecību, ka Lēvs neatkāpsies.

«Šobrīd nav īstais laiks, lai veiktu individuālu analīzi. Esmu pārliecināts, ka Joahims turpinās darbu,» teica Vācijas futbola leģenda.

Tāpat atbalstu Lēvam paudis Vācijas Futbola asociācijas (DFB) prezidents Reinhards Grindels.

«Pirms Pasaules kausa finālturnīra teicām, ka gribam, lai viņš strādā līdz 2022.gadam. Tāds vēl joprojām ir mans piedāvājums,» teica Grindels.

F apakšgrupā pa sešiem punktiem izcīnīja Zviedrija un Meksika, zviedriem iekrājot labāko gūto un zaudēto vārtu attiecību, kas nozīmē pirmo vietu grupā. Tikmēr Dienvidkoreja un Vācija tika pie trim punktiem, turklāt sliktākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ 2014.gada čempioni grupā palika pēdējie.

Zīmīgi, ka trešo reizi pēc kārtas čempionei neizdodas izkļūt no grupas. 2010.gadā apakšgrupu turnīrā apstājās Itālija, bet pirms četriem gadiem turnīra pirmajā fāzē čempiones pilnvaras nolika Spānija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu