Neimars: Man nerūp kritika. Esmu ieradies uzvarēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas futbola izlases zvaigznei Neimaram nerūp viņam veltītā kritika par lielo tēlošanu laukumā, jo galvenais ir palīdzēt komandai izcīnīt uzvaras Pasaules kausā.

Pašlaik 26 gadus vecais Neimars pirmdien guva vārtus un palīdzēja Brazīlijas izlasei Pasaules kausa astotdaļfinālā ar rezultātu 2:0 pārspēt Meksikas valstsvienību.

Krievijā notiekošajā Pasaules kausa izcīņā līdz šim visvairāk noteikumu pārkāpumu fiksēts tieši pret Neimaru - 23 reizes, tostarp 6 reizes mačā pret Meksikas futbolistiem.

Daudzviet sociālajos tīklos ņirgājas un medijos kritizē Neimara pārspīlēto tēlošanu laukumā, jo pie katra pieskāriena viņš cenšoties tiesnesim uzskatāmi parādīt noteikumu pārkāpumu.

«Domāju, ka tādā veidā mani mēģina sagraut. Man nerūp kritika. Vienkārši gribu spēlēt un palīdzēt komandas biedriem. Esmu šeit, lai uzvarētu, un ceru, ka spēšu progresēt,» ESPN citē Neimaru.
Savas komandas līderi aizstāv arī Brazīlijas izlases galvenais treneris Tite. «Vai tēlot ir slikti, lai provocētu [pretinieku] spēlētājus? Tas nav nekāds grēks!»

Brazīlijas izlase piektdien, 6. jūlijā, plkst. 21.00 pēc Latvijas laika sāks ceturtdaļfināla cīņu pret Beļģijas valstsvienību, kas astotdaļfinālā atspēlējās no 0:2 un galā ar 3:2 pārspēja Japānu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu