Bārs Brazīlijā uzsauks «šotus» par katru reizi, kad Neimars laukumā nokritīs

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas pilsētas Riodežaneiro bārs «The Sir Walter Pub» uzsauks «šotus» par katru reizi, kad šīs valsts futbola izlases līderis Neimars nokritīs svarīgajā Pasaules kausa mačā pret Serbiju.

Brazīlijas futbola izlasei trešdien iecerēta E apakšgrupas noslēdzošās kārtas spēle pret Serbiju, izšķirot, kura no šīm komandām sasniegs izslēgšanas turnīru.

«Katru reizi, kad Neimars nokritīs, mēs saviem apmeklētājiem uzsauksim «šotus»,» teikts bāra «Facebook» lapas paziņojumā.

Neimars ir pazīstams ne tikai ar savu lielisko spēli laukumā, bet arī ar apzinātu krišanu, lai palīdzētu komandai nopelnīt soda sitienu. Piemēram, iepriekšējā Pasaules kausa mačā pēc brazīlieša kritiena uz Kostarikas vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, tomēr pēc videoatkārtojuma noskatīšanās tiesnesis savu lēmumu mainīja un «pendeli» atcēla.

Pret pasaulē dārgāko futbolistu Neimaru finālturnīrā noteikumi pārkāpti jau desmit reizes, kas šajā rādītājā viņam ļauj būt līderim.

E apakšgrupas kopvērtējumā Brazīlijai un Šveicei divās spēlēs ir četri punkti, bet ar trim punktiem seko Serbija, kamēr Kostarika ir zaudējusi abās spēlēs un arī izredzes sasniegt izslēgšanas turnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu