Trīs tenisistes Vimbldonā pretendē uz WTA reitinga līderes godu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix/TVNET

Sācies pasaulē prestižākais tenisa turnīrs - Vimbldonas čempionāts. Tā laikā vai pēc tā uz reitinga līderes godu pretendē trīs tenisistes - pašreizējā līdere Simona Halepa no Rumānijas, dāniete Karolīna Vozņacki un amerikāniete Sloane Stīvensa.

Halepa var palikt WTA ranga galvgalī, pagarinot savu atrašanos pašā augšgalā. Viņa reitinga līderes godā ir pēdējās 36 nedēļas no 40. Kopš 26. februāra viņa ir pasaules pirmā rakete.

Tomēr Halepu var apsteigt Vozņacki. Lai izvirzītos reitinga galvgalī, Dānijas tenisistei jātiek līdz finālam. Ja Halepa iekļūs pusfinālā, tad Vozņacki būtu jākļūst par Vimbldonas čempioni.

Tāpat par jauno ranga līderi var kļūt pagājušā gada «US Open» čempione Stīvensa, bet viņas izredzes ir krietni vien mazākas. Par pasaules pirmo numuru viņa var kļūt, izcīnot Vimbldonas čempiontitulu un cerot, ka Halepa nepārvarēs pirmās kārtas barjeru un Vozņacki piedzīvos zaudējumu pirms fināla.

Vozņacki šobrīd ir WTA ranga 2. pozīcijā, kamēr Stīvensa ceturtajā.

Reitinga trešā rakete WTA līderes godā neatgriezīsies, pat ja aizstāvēs pērn izcīnīto čempiontitulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu