Vozņacki: Jūtu, ka varu uzvarēt Vimbldonas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Dānijas tenisiste Karolīna Vozņacki uzskata, ka viņai ir pa spēkam triumfēt sezonas trešajā «Grand Slam» turnīrā - Vimbldonas čempionātā.

Pirmās kārtas spēlē šā brīža pasaules otrā rakete ar 6-0, 6-3 pieveica Uzbekistānā dzimušo ASV pārstāvi Varvaru Ļepčenko.

Pagājušajā nedēļā Vozņacki triumfēja Īstbornas WTA «Premier» sērijas turnīrā. Tas viņai bija pirmais tituls kopš šogad izcīnītās uzvaras «Australian Open».

«Domāju, ka uzvara Īstbornā devusi papildu pārliecību. Šajā turnīrā triumfēju vien pirms dažām dienām. Jūtu, ka labi izpildu sitienus un kopumā spēlēju lieliski. Protams, uzvara «Australian Open» man deva spēku. Tagad zinu, ka varu uzvarēt «Grand Slam» turnīrā. Tās ir patīkamas sajūtas,» Vimbldonas čempionāta mājas lapā citēta Vozņacki.

Vimbldonas turnīrā laikā vai pēc tā Vozņacki var kļūt par pasaules pirmo raketi. Tiesa, lai izvirzītos reitinga galvgalī, Dānijas tenisistei jātiek līdz finālam. Ja pašreizējā līdere rumāniete Simona Halepa iekļūs pusfinālā, tad Vozņacki būtu jākļūst par Vimbldonas čempioni.

Vimbldonas čempionāts ilgs līdz 15.jūlijam.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu