«Sharks» sasniedz Stenlija kausa otro kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Sanhosē «Sharks» komanda trešdien sasniedza Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālu, no tālākās cīņas izslēdzot Anaheimas «Ducks» vienību.

«Sharks» Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē savās mājās ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:1, 1:1) apspēlēja «Ducks», sērijā panākot rezultātu 4-0.

Rietumu konferences pusfinālā Sanhosē vienība mērosies spēkiem ar debitanti Vegasas «Golden Knights», kas pirmajā kārtā ar 4-0 pārspēja Losandželosas «Kings».

Spēles rezultātu atklāja «Sharks» uzbrucējs Markuss Sērensens, panākot 1:0 un ar vārtu guvumu izceļoties trešo spēli pēc kārtas, taču Endrū Kogljano trešajā trešdaļā izlīdzināja rezultātu. Pēc nedaudz vairāk kā vienas minūtes Sanhosē vienība gan atkal atguva vadību, kad ar precīzu metienu izcēlās Tomāšs Hertls.

«Sharks» vārtsargs Martinss Džonss šajā spēlē atvairīja 30 pretinieku metienus

Citā spēlē iepriekšējās sezonas vicečempione un šīs sezonas regulārā čempionāta spēcīgākā komanda Nešvilas «Predators» viesos ar rezultātu 3:2 (1:0, 2:0, 0:2) uzveica Kolorādo «Avalanche», Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā panākot pārsvaru 3-2.

Tāpat vienas uzvaras attālumā no Austrumu konferences pusfināla nonāca Tampabejas «Lightning», kas viesos apspēlēja Ņūdžersijas «Devils» 3:1 (2:1, 0:0, 1:0). «Lightning» sērijā ir vadībā ar rezultātu 3-2.

Savukārt pašreizējā čempione Pitsburgas «Penguins» ar rezultātu 5:0 (2:0, 2:0, 1:0) viesos sagrāva Filadelfijas «Flyers». «Penguins» tādējādi sērijā ir izvirzījusies vadībā ar rezultātu 3-2.

Pitsburgas komandas vārtsargs Mets Marejs šajā spēle atvairīja visus 26 pretinieku metienus.

Tikmēr «Penguins» kapteinis Sidnijs Krosbijs guva vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli. Identiska statistika arī Filam Keselam un Jevgeņijam Malkinam.

Austrumu konferencē vēl neviena no komandām nav pārvarējusi pirmo kārtu.

Rietumu konferences ceturtdaļfināli

  • Nešvilas «Predators» - Kolorādo «Avalanche»; sērijā 3-1
  • Vinipegas «Jets» - Minesotas «Wild»; sērijā 3-1
  • Vegasas «Golden Knights» - Losandželosas «Kings»; sērijā 4-0
  • Anaheimas «Ducks» - Sanhosē «Sharks»; sērijā 0-4

Austrumu konferences ceturtdaļfināli

  • Tampabejas «Lightning» - Ņūdžersijas «Devils»; sērijā 3-1
  • Bostonas «Bruins» - Toronto «Maple Leafs»; sērijā 2-1
  • Vašingtonas «Capitals» - Kolumbusas «Blue Jackets»; sērijā 1-2
  • Pitsburgas «Penguins» - Filadelfijas «Flyers»; sērijā 3-1

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsburgas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu