Jūliuss Šuplers vadīs Ukrainas hokeja klubu «Donbass» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Latvijā labi pazīstamais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers turpmāk vadīs Ukrainas hokeja komandu «Donbass», kas būs Latvijas čempionvienības «Kurbads» pretiniece Kontinentālā kausa izcīņas otrajā posmā.

Kluba mājas lapā tiek ziņots, ka līgums ar 67 gadus veco Šupleru parakstīts uz diviem gadiem.

«Treneru kolektīvs, kas «Donbasa» komandu aizveda līdz čempiona titulam 2017./2018. gada sezonā, turpinās darbu klubā. Sergejs Viters kļūs par Šuplera pirmo asistentu. Vēl viens palīgs galvenajam trenerim būs Igors Kuguts, bet Jevgeņijs Bruļs, kā iepriekš, turpinās darbu ar vārtsargiem,» teikts kluba mājas lapā.

Šuplers Latvijā vadīja «Rīga 2000» komandu, bet vēlāk viņš stājās pie Rīgas «Dinamo» stūres, trīs sezona pēc kārtas aizvedot Latvijas vienību līdz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņai.

Tāpat Šuplers Krievijas atklātajā čempionātā strādājis Maskavas CSKA, Jaroslavļas «Lokomotiv» un «Donbass». Trenera karjeras laikā Šuplers lielāko daļu pavadījis savas dzimtenes komandās.

«Donbass» būs «Kurbads» komandas pretiniece Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa izcīņas otrajā posmā, kas no 19. līdz 21. oktobrim risināsies «Kurbads» ledus hallē Rīgā. Tāpat šajā grupā spēlēs Sansevastjanas «Txuri Urdin» (Spānija) un uzvarētāji no A grupas, kur sacentīsies Bulgārijas, Turcijas, Islandes un Izraēlas komandas.

Pērn Kontinentālo kausu ieguva Baltkrievijas komanda Minskas «Junostj».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu