Ronaldu nerunīgs par savu nākotni Portugāles izlasē

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Krištianu Ronaldu pēc Portugāles futbola izlases izstāšanās no Krievijā notiekošās Pasaules kausa izcīņas bija nerunīgs par savu nākotni valstsvienībā.

Portugāles futbolisti sestdien Pasaules kausa astotdaļfinālā ar 1:2 piekāpās Urugvajai.

Pēc šā zaudējuma aktuālas kļuvušas runas par Portugāles izlases lielākās zvaigznes un kapteiņa Ronaldu nākotni valstsvienībā, jo 2022.gadā, kad notiks nākamais Pasaules kausa finālturnīrs, viņam būs jau 37 gadi.

«Šobrīd nav īstais laiks, lai runātu par futbolistu un treneru nākotni izlasē,» uzskata Ronaldu, kurš gan piebilda, ka pašreizējā Eiropas čempione nākotnē var raudzīties ar cerīgu skatu. «Mums ir lieliska komanda - jauna, ar lielām ambīcijām. Tieši tāpēc domāju, ka šī izlase arī turpmāk būs spēcīga.»

Ronaldu šo Pasaules kausa izcīņu noslēdza ar četriem gūtiem vārtiem, kamēr rezultatīvākais turnīra futbolists ar pieciem vārtu guvumiem pagaidām ir Anglijas izlases uzbrucējs Herijs Keins.

Tikmēr Portugāles valstsvienības galvenais treneris Fernandu Santušs pauda cerību, ka Ronaldu turpinās karjeru izlasē.

«Krštianu futbolam vēl var dot tik daudz. Ceru, ka viņš paliks un palīdzēs attīstīties jaunajiem futbolistiem,» norādīja Santušs. «Mēs visi vēlamies, lai viņš būtu kopā ar mums.»

Pasaules kausa finālturnīrs noslēgsies 15.jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu