Salāhs politiska spiediena dēļ apsver iespēju beigt karjeru valstsvienībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no šā brīža pasaules labākajiem uzbrucējiem Mohameds Salāhs nopietni apsverot iespēju pēc Pasaules kausa (PK) izcīņas noslēgt karjeru Ēģiptes valstsvienībā, vēsta aģentūra «Associated Press» (AP).

Par šādu soli 26 gadus vecais futbolists esot informējis izlases vadību. Šīs ziņas AP atklājušas Salāham divas tuvu stāvošas personas.

Salāhu sadusmojis fakts, ka Pasaules kausa izcīņas laikā viņš ticis izmantots kā politisks simbols. Pagājušajā nedēļā ar Ēģiptes izlasi tikās Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs, kurš rīkoja kopīgas vakariņas. To laikā Kadirovs Salāham piešķīra Čečenijas goda pilsoņa titulu.

Salāhs ir pasaules populārākais futbolists musulmanis.

Kadirovs ar Salāhu tikās vēl pirms Pasaules kausa izcīņas sākšanās. Ēģiptes izlase Grozniju izvēlējusies par savu bāzes vietu.

Tikmēr Ēģiptes valstsvienības pārstāvji norādījuši, ka nav informēti par Salāha nodomu beigt karjeru valstsvienībā. Komandas preses pārstāvis Osama Ismails sacīja: «Par patiesību ir jāpieņem tikai tas, ko Salāhs raksta savā «Twitter» kontā.»

Čečenija ir musulmaņu centrs Krievijā.

Ēģiptes izlase Pasaules kausa izcīņā aizvadījusi divas spēles, abās piedzīvojot zaudējumu. Pirms pirmdien paredzētā mača ar Saūda Arābiju ēģiptieši jau zaudējuši izredzes iekļūt astotdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu