«Knicks» prezidents: Smagi strādājām, lai atjaunotu attiecības ar Porziņģi (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Stīvs Milss un Kristaps Porziņģis
Stīvs Milss un Kristaps Porziņģis Foto: AP/LETA/TVNET kolāža

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» vadība smagi strādājusi, lai atjaunotu labas attiecības ar Kristapu Porziņģi, atzīst kluba prezidents Stīvs Milss.

Pērn aprīlī pēc sezonas Porziņģis neapmeklēja tikšanos ar «Knicks» vadību, jo viņš esot bijis neapmierināts ar situāciju komandā. Tas veicināja leģendārā Fila Džeksona atlaišanu no kluba prezidenta amata.

Intervijā ESPN radio «Knicks» prezidents Milss pastāstījis, ka viņš un kluba ģenerālmenedžeris Skots Perijs smagi strādājuši, lai atjaunotu labas attiecības ar Porziņģi un viņa brāli Jāni.

Milsam tika vaicāts, vai viņam neesot bažas, ka Porziņģis varētu pieprasīt maiņas darījumu, lai pārceltos uz citu komandu. «Nē,» sacīja «Knicks» prezidents. «Mēs smagi strādājām, lai atjaunotu attiecības ar KP.»

«Mums ir jāpanāk, lai Jānis [Porziņģis], kurš ir viņa brālis un vienlaikus aģents, justos kā daļa no mūsu komandas. Ar KP mēs komunicējam visu laiku. Viņš jūtas labi un redz pozitīvu nākotni kopā ar mums,» turpināja Milss.

Porziņģim patlaban ir spēkā NBA jaunpienācēja līgums ar «Knicks» klubu vēl uz nākamo sezonu. Jau šovasar Nujorkas vienība Latvijas basketbolistam var piedāvāt kontraktu uz 5 gadiem par atalgojumu, kas pārsniegtu 150 miljonus ASV dolāru.

Ja netiks noslēgts jauns līgums, nākamā gada vasarā Porziņģis var kļūt par ierobežoti brīvo aģentu. Savukārt «Knicks» komandai, neslēdzot jaunu līgumu ar Latvijas basketbolistu, nākamgad būtu par 10 miljoniem ASV dolāru vairāk līdzekļu, lai piesaistītu kādu NBA zvaigzni.

Milss intervijā norādīja, ka «Knicks» šovasar neslēgs ilgtermiņa līgumus, tā vietā nākamgad vasarā centīsies iegūt kādu labu spēlētāju brīvo aģentu tirgū. Sagaidāms, ka brīvo aģentu tirgū būs pieejami tādi spēlētāji kā Kairijs Ērvings, Kavai Lenards, Džimijs Batlers, Klejs Tompsons un Kemba Vokers.

«Puiši vēlas būt daļa no uzvarētāju kultūras. Viņi vēlas būt līdzās puišiem, ar kuriem grib spēlēt kopā. Porziņģis ir magnēts. Viņš ir iemesls, kāpēc visi gribēja kļūt par [«Knicks»] treneri,» sacīja Milss.

Kā zināms, «Knicks» maijā komandas galvenā trenera amatā apstiprināja Deividu Fizdeilu, kurš šovasar plānojot arī viesoties Latvijā, lai tiktos ar Porziņģi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu