Latvijas izlases aizsargs Jagodinskis pastiprina «Ventspils» sastāvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/fkventspils

Latvijas futbola izlases aizsargs Vitālijas Jagodinskis pievienojies «SynotTip» futbola virslīgas komandai «Ventspils», ziņo klubs.

«Esmu apmierināts ar pāreju uz Ventspils vienību,» kluba mājaslapā citēts Jagodniskis.

«Varu teikt tikai pozitīvus vārdus gan par klubu, gan par to, cik profesionāli gāja pārrunu process. Esmu pateicīgs FKV vadībai par uzticēšanos un interesi. Mēs daudz tikāmies un bez problēmām atradām kopēju valodu ar kluba vadību, personālu, treneriem, un spēlētājiem.»

Savukārt «Ventspils» komandas sporta direktors Andrejs Butriks sacīja, ka priecājas par Jagodinska pievienošanos klubam. «Mēs esam ļoti priecīgi, ka mūsu kluba sastāvu pastiprinājis tik pieredzējis futbolists. Viņš ir viens no spēcīgākajiem Latvijas aizsargiem.»

Pagājušo sezonu Jagodinskis pavadīja Rumānijas komandā Jasi «Politehnica», kuras sastāvā laukumā izgāja 13 spēlēs.

Pirms tam viņš pārstāvēja Ungārijas augstākās līgas komandau «Diosgyori VTK». Aizsargs piedalījās 12 Ungārijas čempionāta spēlēs, kurās iesita vienus vārtus.

Latvijas futbolistam no 2012.gada bija līgumsaistības ar Ukrainas līderi Kijevas «Dinamo», turklāt līgums vēl 2015.gadā tika pagarināts līdz 2018.gadam. Jagodinskis vairākas sezonas bija izīrēts citai Ukrainas vienībai Užhorodas «Hoverla», bet pērn Kijevas komanda paziņoja, ka ar Latvijas futbolistu nerēķinās.

Latvijas izlasē Jagodinskis aizvadījis 22 spēles, kā arī bijis Latvijas U-17, U-19 un U-21 izlašu dalībnieks.

Jagodinskis karjeru sāka Rīgas «Daugavas» vienībā, bet pirms pārcelšanās uz Ukrainu viņš pārstāvēja arī «Jūrmalas» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu