Deivids Grifins: «76ers» būs priekšrocības cīņā par Lebronu Džeimsu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Šajā vasarā Klīvlendas «Cavaliers» komandas zvaigzne Lebrons Džeimss, visticamāk, kļūs par neierobežoti brīvo aģentu un varēs izskatīt piedāvājumus pievienoties jebkurai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai. Bijušais «Cavaliers» ģenerālmenedžeris Deivids Grifins uzskata, ka cīņā par Džeimsu priekšrocības būs Filadelfijas «76ers».

Šajā sezonā vairākkārt izskanēja informācija, ka Džeimss «Cavaliers» komandā aizvada savu pēdējo sezonu. Viņam ir tiesības pagarināt līgumu, bet Džeimss no šīs opcijas var atteikties un kļūt par neierobežoti brīvo aģentu.

Džeimsa turpmākās karjeras sakarā izskanējuši vairāku komandu nosaukumi, tostarp Losandželosas «Lakers» un Ņujorkas «Kincks», kuru pārstāv Kristaps Porziņģis. Tāpat minēts Hjūstonas «Rockets» vārds. Tiesa, tas ir tikai baumu līmenī.

«Domāju, ka ļoti svarīgs moments ir tas, ka Džeimsa aģents Ričs Pols pārstāv arī Benu Simonsu [«76ers» spēlētājs]. Viņš ļoti labi pārzina situāciju Filadelfijā. Un tā «76ers» komandai cīņā par Džeimsu ir priekšrocība,» CBS Sports citē Grifinu.

Lebrons Džeimss «Cavaliers» pārstāv kopš 2003. gada, izņemot laika posmu no 2010. līdz 2014. gadam, kad spēlēja Maiami «Heat» sastāvā. Šogad viņš ar Klīvlendas komandu ceturto gadu pēc kārtas NBA finālā sacenšas pret Goldensteitas «Warriors». Sērijā ar 2-0 šobrīd priekšā ir Rietumu krasta komanda.

«Džeimss izvēlēsies tādu variantu, kas vienlaicīgi ļaus cīnīties par čempiontitulu un būs labvēlīgs viņa ģimenei,» sacīja Grifins. Pats Džeimss pagaidām par savu nākotni atsakās runāt.

Trīskārtējais NBA čempions Džeimss tieši šosezon aizvada individuāli vienu no savām labākajām sezonām karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu