Žurnālists: Džeimss un Džordžs apspriedīs apvienošanos «Lakers» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/EPA/LETA/TVNET

Pazīstamais Ziemeļamerikas sporta medija ESPN Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Adrians Vojnarovskis izteicies, ka līgas zvaigznes Lebrons Džeimss un Džordžs Pols šajā vasarā apspriedīs kopā spēlēšanu Losandželosas «Lakers» komandā.

Šajā sezonā vairākkārt izskanēja informācija, ka Džeimss Klīvlendas «Cavaliers» komandā aizvada savu pēdējo sezonu. Viņam ir tiesības pagarināt līgumu, bet no šīs opcijas var atteikties un kļūt par neierobežoti brīvo aģentu.

Līdzīga situācija ir ar Džordžu, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Oklahomasitijas «Thunder» sastāvā.

NBA procesiem tuvu stāvošais Vojnarovskis ESPN raksta, ka šajā vasarā abas līgas zvaigznes apspriedīs apvienošanos «Lakers» rindās. Abu vārdi Kalifornijas komandas kontekstā medijos tikuši locīti jau iepriekš.

«Visintriģējošākais scenārijs joprojām ir tas, ka Pols Džordžs un Lebrons Džeimss varētu apvienot spēkus «Lakers». Vienīgi Džordžs nepadarīs šo komandu par čempiontitula pretendenti. Kopā viņi var veidot auglīgu sadarbību. «Lakers» tas būtu ātrākais veids, kā atkal varētu iesaistīties cīņā par titulu. Lebrons un Pols savu apvienošanos apspriedīs jūlijā,» norāda Vojnarovskis.

Džeimss «Cavaliers» pārstāv kopš 2003. gada, izņemot laika posmu no 2010. līdz 2014. gadam, kad spēlēja Maiami «Heat» sastāvā. Šogad viņš ar Klīvlendas komandu ceturto gadu pēc kārtas NBA finālā sacenšas pret Goldensteitas «Warriors». Sērijā ar 2-0 šobrīd priekšā ir Rietumu krasta komanda.

Trīskārtējais NBA čempions Džeimss tieši šosezon aizvada individuāli vienu no savām labākajām sezonām karjerā.

Tikmēr 28 gadus vecais Džordžs iepriekš spēlēja Indiānas «Pacers» komandā, bet iepriekšējā vasarā viņš apvienoja spēkus ar Karmelo Entoniju un Raselu Vestbruku «Thunder» rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu