RFS un «Riga» treneri saņēmuši naudas sodus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Synottipvirsliga.lv

«SynotTip» futbola virslīgas komandu RFS un «Riga» treneri saņēmuši naudas sodus, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

RFS pirmdien savā laukumā spraigā cīņā ar rezultātu 2:1 apspēlēja «Riga» komandu. Uzvaru RFS komandai izrāva talantīgais uzbrucējs Roberts Uldriķis, kurš izcēlās ar vārtiem kompensācijas laika otrajā minūtē.

Spēle ritēja karsti ne tikai laukumā, bet arī tā malās, pirmajā puslaikā uz tribīnēm izraidot «Riga» stūrmani Goci Sedloski, kā arī RFS treneru kolektīvā strādājošos Aleksandru Koliņko un Mariusi Skinderi. Visi trīs mača laikā iesaistījās savstarpējās domstarpībās.

Savukārt LFF Disciplinārlietu komisija Sedlockim, Koļinko un Skinderim katram piespriedusi 200 eiro sodu, kas piešķirts par neētisku uzvedību spēles laikā. Pati RFS komanda saņēma 140 eiro sodu par dzeltenajām kartītēm un treneru noraidījumiem.

Tāpat 140 eiro naudas sodu saņēma Jūrmalas «Spartaka» dublieru komanda, kas pirmdien ar rezultātu 0:19 piekāpās «Metta»/«Latvijas Universitāte» komandai. Jūrmalas komandas spēlētāji spēles laikā sakrāja piecas dzeltenās kartītes, par ko arī piešķirts sods.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu