Ronalds Ozoliņš turpinās trenēt MHL komandu «Rīga»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» jauniešu komandas «Rīga», kas spēlē Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL), galvenais treneris arī nākamajā sezonā būs Ronalds Ozoliņš, kuram palīdzēs kādreizējais vienības spēlētājs Raimonds Vilkoits.

Ronalds Ozoliņš «Rīga» komandas treneru korpusā darbojas kopš 2011.gada sezonas, bet galvenais treneris bijis pēdējās trīs sezonas. Tiesa, pagājušo sezonu vienības galvenā trenera amatā iesāka Aleksandrs Ņiživijs, bet pēc ļoti neveiksmīga sezonas ievada novembra sākumā Ozoliņš atgriezās postenī.

Pašlaik 27 gadus vecais Vilkoits «Rīga» komandā 2010. un 2011. gadā nospēlēja 56 spēles, kurās guva 25 vārtus un izpildīja 23 rezultatīvas piespēles. Kaut kādreiz viņš tika uzskatīts par ļoti talantīgu spēlētāju, profesionālo karjeru Vilkoitam veiksmīgi neizdevās sākt un iepriekšējās divas sezonas viņš pavadījis Latvijā, šogad ar «Mogo» kļūstot par valsts vicečempionu.

«Es vēlos vairāk laiku veltīt trenēšanai, tam pastiprināti arī mācos, un hokejs man ir vairs tikai hobijs,» šogad pavasarī Vilkoits pauda aģentūrai LETA.

Kā zināms, pagājušā sezona «Rīgas» komandai bija neveiksmīgākā pastāvēšanas vēsturē - ar 40 punktiem 56 spēlēs tā Rietumu konferences noslēgumā ieņēma pēdējo, 15.vietu. Vienībai sezonas laikā bija deviņu un desmit spēļu zaudējumu sērijas.

Pirmajās piecās sezonās «Rīgas» komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr iepriekšējās divās sezonās vienībai viss noslēdzies jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu