Kā tapa drifta Eurofighter

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Latvijas filmu un imidžfilmu veidotāji Robyworks ir nākuši klajā ar savu jaunāko video par HGK būvēto drifta superauto. Tas ir 2. Sērijas BMW F22 šasija ar nosaukumu «EUROFIGHTER».

Jau iepriekš Latvija drifta komandas «HGK Motorsport» un filmu studija «Robyworks» ir apvienojušies kopīgos projektos, kuri pārsteidz skatītājus gan Latvijā, gan citur pasaulē, bet šoreiz interesentiem ir iespēja mazliet vairāk ielūkoties tajā, kā šadi superauto tiek būvēti.

Daudzus skatītājus, kuri vēl nav pievērsušies drifta sacensību vērošanai, iespējams pārsteigs tas, ka viens no ātrākajiem un iespaidīgākajiem drifta auto – skaistajā «Carbon-kevlar bodijā» tērptais bmw ir būvēts tepat Latvijā. «HGK Motorsport» komanda ar nosaukumu «HGK racing team» ar drifta pilotu Kristapu Blušu priekšgalā katru gadu pārstāv Latviju prestižajās Forumla Drift sacensībās Amerikā, un ir pierādījuši ka prot apvienot ātrumu, vieglumu, izturīgumu un arī vizuālo baudījumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu