Irānas izlases līdzjutēji traucējuši Ronaldu naktsmieru (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Irānas futbola valstsvienības līdzjutēji naktī uz pirmdienu apzināti traucējuši Portugāles valstsvienības spēlētājiem naktsmieru. Abas komandas Pasaules kausa (PK) izcīņas grupas turnīra noslēdzošajā mačā šovakar tiksies plkst. 21.00.

Irānas komandas atbalstītāji nakts stundā ieradušies pie viesnīcas Saranskā, kur apmetusies Portugāles izlase. Irāņi uzvedušies skaļi, tādējādi traucējot miegu futbolistiem, kuriem priekšā atbildīga spēle cīņā par iekļūšanu sacensību astotdaļfinālā.

Kādā brīdī pie viesnīcas loga piegājis Portugāles izlases līderis Krištianu Ronaldu, kurš lūdzis līdzjutējiem uzvesties klusāk, demonstrējot, ka tiek traucēts naktsmiers.

Portugāles un Irānas komandas «Mordovia Arena» spēkiem mērosies plkst. 21. Pēc divām spēlēm Spānijai un Portugālei ir pa četriem punktiem, trīs punktus nopelnījusi Irāna, bet Maroka abās spēlēs piedzīvojusi zaudējumu un pie punktiem nav tikusi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu