Noskaties: «Porziņģa atgriešanās» dokumentālās filmas otrā epizode

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kristaps Porziņģis kopš februāra dziedē ceļgala savainojumu, kura dēļ viņš laukumā nevarēs atgriezties vismaz līdz rudenim. Latvijas izlases un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» līderis savā «YouTube» kontā publicējis dokumentālās filmas «Porzingis Comback» («Porziņģa atgriešanās») otro epizodi.

Pirms ceļgala traumas Porziņģis šosezon 48 spēlēs vidēji iemeta 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas, bloķēja 2,4 pretinieku metienus un vidēji trāpīja arī 1,9 trīspunktu metienus.

Porziņģis tika izvēlēts šīs sezonas NBA Visu zvaigžņu spēlei, taču traumas dēļ viņš tajā nevarēja piedalīties. Šādu godu līdz šim nebija izpelnījies neviens cits Latvijas basketbolists.

Porziņģis 7.februārī NBA mačā pret Milvoki «Bucks» vienību sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs uz ilgu laiku. Parasti atlabšana no šādām traumām prasa vismaz pusgadu, bet bieži ieilgst arī aptuveni gada ilgumā, turklāt viņa pārstāvētais Ņujorkas «Knicks» klubs negrasoties sasteigt atlabšanas procesu un iespēlēt latvieti ātrāk par Ziemassvētkiem.

Porziņģis kopā ar Latvijas video producentu kompāniju «Sense media» izveidojis un turpina veidot, jo joprojām turpinās viņa atlabšanas process, dokumentālo stāstu sēriju, kur demonstrē savu atveseļošanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu