Latvijas motokrosa čempionāta kārtējais posms klāt - spēcīgākie latviešu un igauņu sportisti tiekas Dobelē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dobeles moto trasē «Ceļa ēzeļi» 1. jūlijā norisināsies Latvijas čempionāta «Storent» 3.posms motokrosā. Dalību sacensībās apstiprinājis Kārlis Sabulis, Matīss Karro, Dāvis Līvis, bet MX Veterānu klasē uz starta redzēsim arī Mārtiņu Aleksandroviču. Pirmo reizi paralēli uz starta līnijas arī amatieru klases sportisti.

«Pirmo reizi būs iespēja piedalīties arī amatieru braucējiem; tiem, kam ir ar iesācēju licences, būs iespēja sekretariātā iegādāties vienreizēju braukšanas licenci un piedalīties kādā no amatieru klasēm. Ceru, ka sportisti izmantos šo iespēju un katrā klasē pie starta barjeras brīvu vietu nebūs,» atklāj organizators Māris Sniķers.

Uz starta līnijas redzēsim arī divkārtēju Latvijas čempionu motokrosā, vairāk zināmu kā FMX pilotu – Mārtiņš Aleksandrovičs sacentīsies MX Veterānu klasē: «Tā kā Leons Kozlovskis brauks MX1 klasē, tad ir skaidrs, par vienu vietu augstāk būšu! Dobeles trasē jūtos kā mājās, līdzīgs segums ir bijis arī Spānijā treniņnometnēs, un reizēm jau vajag adrenalīnu organismā atjaunot.»

Foto: Publicitātes foto

Pasākuma organizators, «MX4 Dobele» vadītājs Māris Sniķers: «Esmu gandarīts, ka vietējie, Dobeles sportisti, būs plaši pārstāvēti un uz starta līnijas vismaz 20 sportisti. Savējiem būs ko atbalstīt! Pagājušajā nedēļā Arnolds Sniķers cīnījās «ADAC MX Masters» seriālā, bet šajā nedēļas nogalē brauks MX2 klasē. Esam parūpējušies, ka Latvijas čempionāta klasēm ir sarūpētas naudas balvas, bet visās klasēs būs īpašas balvas no atbalstītājiem.»

«Šajās sacensībās plānoju braukt un gūt prieku, šīs sezonas galvenais mērķis nav kopvērtējums, protams, gribas pēc iespējas augstāku vietu izcīnīt. Būšu priecīgs, ja izdosies divi stabili braucieni bez kļūdām,» Dāvis Līvs, kas šajā sezonā pārstāv Salacas Kauss komandu.

Leons Kozlovskis šajās sacensībās piedalīsies MX1 klasē, nevis MX Veterānu klasē, un atklāj, ka «MX Ādaži» komanda būs spēcīgā sastāvā.

Skatītājiem būs iespēja satikt sportistus fanu teltī – autogrāfu sesija, atrakcijas un radošās darbnīcas bērniem.

Pirmie starti sacensībās paredzēti no plkst. 10:45. Ieejas maksa – 10 EUR. Pensionāriem – 5 EUR, invalīdiem un bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas (uzrādot personu apliecinošus dokumentus).

Sacensību programma

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu