Vācija par provokatīvām darbībām diskvalificē divus savas izlases darbiniekus

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas Futbola asociācija (DFB) diskvalificējusi divus izlases personāla darbiniekus, kuri Pasaules kausa finālturnīra mača beigās iesaistījās konfliktā ar Zviedrijas valstsvienības kolektīvu.

Sestdien Vācija izrāva uzvaru 2:1 pār Zviedriju, turpinot cīņu par iekļūšanu astotdaļfinālā.

Mača beigās Vācijas izlases personāla daļas vadītājs Georgs Behlau un mediju koordinators Uli Foigts metās pie Zviedrijas valstsvienības soliņa, cenšoties izprovocēt pretiniekus.

Zviedrijas valstsvienības galvenais treneri Janne Andešsons sūdzējās par notikušo incidentu, kuru izmeklē arī Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA). Tikmēr DFB izplatījusi paziņojumu, sniedzot savu versiju par notikušo incidentu.

«Tā bija ļoti emocionāla spēle, kuras beigās dažu mūsu izlases darbinieku reakcija un rīcība bija pārāk emocionāla, kas nav mums raksturīga,» ziņo DFB.

Tiesa, kā vēsta mediji, abi grēkāži pēc tam atvainojušies Zviedrijas izlasei.

Vācija trešdien Kazaņā tiksies ar Dienvidkoreju. Lai iekļūtu astotdaļfinālā, vāciešiem jāuzvar ar vismaz divu vārtu pārsvaru.

F apakšgrupā līderpozīcijā ar sešiem punktiem divās spēlēs ir Meksika, kam ar trim punktiem seko Vācija un Zviedrija, kamēr Dienvidkoreja ir bešā.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu