Mesi dod mājienu, ka viņš pēc PK varētu noslēgt karjeru Argentīnas izlasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Futbola zvaigzne Lionels Mesi devis mājienu, ka viņš varētu noslēgt karjeru Argentīnas izlasē, ja Krievijā gaidāmajā Pasaules kausa (PK) izcīņā neizdosies labi nospēlēt.

Pašlaik 30 gadus vecais Mesi nav pārliecināts, vai viņš turpinās karjeru Argentīnas izlasē arī pēc Pasaules kausa izcīņas, kas risināsies Krievijā no 14. jūnija līdz 15. jūlijam.

«Es nezinu. Tas atkarīgs no tā, kā mums ies, kā beigsies turnīrs,» portāls «Goal» citē Mesi teikto intervijā spāņu laikrakstam «Sport».

Argentīnas izlase iepriekšējā turnīrā, kas 2014. gadā notika Brazīlijā, sasniedza Pasaules kausa finālu. Argentīnieši cīņā par titulu ar 0:1 mača papildlaikā piekāpās Vācijas valstsvienībai.

Mesi pirms četriem gadiem tika atzīts par Pasaules kausa izcīņas labāko spēlētāju. Iepriekšējos trijos turnīros viņš kopā guvis 5 vārtus 15 spēlēs, kurās Argentīnas izlase izcīnījusi 11 uzvaras, piedzīvojusi 2 neizšķirtus un 2 zaudējumus.

«Trīs reizes esam zaudējuši finālā (1930., 1990. un 2014. gadā), tamdēļ Argentīnas presē bijuši komplicēti brīži. Taisnība, ka uzvara ir vissvarīgākais, taču iekļūt finālā ir ļoti grūti, bet tas netiek novērtēts,» sacīja Mesi, kurš valstsvienībā spēlē kopš 2005. gada.

Karjeras laikā Argentīnas izlasē Mesi aizvadījis 124 spēles (vairāk ir tikai Havjeram Dzaneti un Havjeram Maskerano, abiem 143 mači) un guvis 64 vārtus, kas ir labākais rādītājs valstsvienības vēsturē.

Pasaules kausa izcīņā Argentīna priekšsacīkstes aizvadīs D apakšgrupā, kur pretī stāsies Islande, Horvātija un Nigērija.

Daudzi kritiķi uzskata, ka Mesi šī ir pēdējā iespēja izcīnīt Pasaules kausu, lai viņš izkļūtu no Argentīnas futbola leģendas Djego Maradonas ēnas. 1986. gadā Argentīna izcīnīja Pasaules kausu un Maradona kļuva par turnīra vērtīgāko spēlētāju. Mesi pagaidām nav šādu titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu