Pogbā: Šis varētu būt mans pēdējais Pasaules kauss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DAVID VINCENT / TT NYHETSBYRÅN

Viens no Francijas izlases līderiem Pols Pogbā preses konferencē izteicies, ka 2018. gada Pasaules kausa finālturnīrs varētu būt pēdējais viņa karjerā.

Francijas izlase, kura ar divām uzvarām divās spēlēs ir kvalificējusies jau astotdaļfinālam, tiek uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm uz Pasaules kausa iegūšanu. Neskatoties uz izcīnītajām uzvarām, franči tiek kritizēti par neizteiksmīgo sniegumu laukumā.

25 gadus vecais Francijas izlases futbolists uzskata, ka nekas nav garantēts nākotnē, tādēļ šis varētu būt arī viņa pēdējais finālturnīrs komandas sastāvā.

«Šis varētu būt mans pēdējais Pasaules kauss. Es ļoti vēlos izbaudīt šo notikumu un nedomāt par kritiku, kura tiek veltīta mums,» sacīja Pogbā.

Pats futbolists saprot, kādēļ Francijas izlasei tiek veltīta tāda kritika. Futbolists uzskata: ja reiz komanda tiek uzskatīta par vienu no favorītēm, tad tai ir arī jārāda tāds futbols. Pats futbolists domā tikai par vienu mērķi - uzvaru Pasaules kausā.

«Esmu gatavs atdot visu savai komandai un valstij. Es ļoti gribu izcīnīt Pasaules kausu, uzskatu, ka viss šajā turnīrā ir iespējams,» atzina Pogbā.

2018.gada Pasaules kausa finālturnīrā Francijas izlase spēlē vienā grupā ar Peru, Austrālijas un Dānijas izlasēm. Pirmajās divās spēlēs francūžiem izdevās gūt panākumus pret Austrāliju (2:1) un Peru (1:0), garantējot vietu astotdaļfinālā.

Savu vienīgo Pasaules kausu komanda izcīnīja 1998. gadā, bet 2006. gadā Francijas izlase iekļuva finālā, kur nācās atzīt Itālijas izlases pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu