Jānis Baumanis: Pasaules čempionāta sezonas otrā daļa būs interesantāka nekā pirmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: McKlein Photography

Pasaules čempionāta (PČ) rallijkrosā sezonas otra puse būs interesantāka nekā pirmā, uzskata Latvijas autosportists Jānis Baumanis.

Latvijas vadošais rallijkrosa pilots Baumanis no STARD komandas pēc pieciem aizvadītiem posmiem prestižākajā «SuperCar» klasē pašlaik sezonas kopvērtējumā ieņem devīto vietu, turklāt četrās sacensībās viņš sasniedzis pusfinālu.

«Domāju, ka mums sezona ir sākusies visai veiksmīgi,» Baumanis citēts sacensību rīkotāju mājaslapā. «Pirmajās trīs sacensībās biju soli no fināla un domāju, ka tas ir labs rādītājs privātai komandai. Ceru, ka nākamajos braucienos veiksme būs mūsu pusē un mums izdosies iekļūt finālā.»

Pēc trīs nedēļu pārtraukuma pasaules čempionāts atsāksies šajā nedēļas nogalē.

Baumanis noteica, ka nākamajā Zviedrijas posmā būs gaidāmas aizraujošas sacensības. «Hēljesas trase ir viena no interesantākajām šajās sacensībās. Visiem braucējiem tā patīk trases izkārtojuma un skatītāju atmosfēras dēļ. Ceru parādīt labāko sniegumu - pirmais mērķis ir pusfināls un pēc tam jau neviens vairs nevar paredzēt tālāko notikumu gaitu.»

Latvijas autosporta pilots sacīja, ka dažkārt pusfinālos braukt ir ļoti viegli un tajos nenotiek spraiga cīņa, bet ir reizes, kad brauciens kļūst sarežģīts un grūti prognozējams.

«Pasaules čempionāta otra puse būs daudz interesantāka nekā pirmā,» sacīja Baumanis. «Trases neizšķirs tik daudz, cik pati braukšana un, protams, viens no spilgtākajiem brīžiem būs piedalīties Latvijas posmā, kas man vienmēr ir bijis īpašs notikums un šogad nozīmēs vēl vairāk, jo esmu vienīgais Latvijas pārstāvis «SuperCar» klasē.»

Kopumā šīs sezonas kalendārā pasaules čempionātā būs 12 etapi, Latvijā septembra vidū notiekot devītajam posmam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu