«Capitals» galvenais treneris Trocs negaidīti pamet savu amatu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Šosezon Stenlija kausu izcīnījušās Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas «Capitals» galvenais treneris Berijs Trocs pirmdien negaidīti paziņoja, ka pamet savu amatu.

«Capitals» pirms pusotras nedēļas triumfēja Stenlija kausa izcīņā, finālsērijā ar 4-1 uzvarot līgas debitanti Vegasas «Golden Knights». Vašingtonas hokeja klubs pie hokeja prestižākās balvas tika pirmo reizi.

Trocam pēc šīs sezonas beidzās līgums ar «Capitals», taču iepriekšējā vienošanās paredzēja, ka Stenlija kausa izcīnīšanas gadījumā vienošanās tiek pagarināta vēl uz diviem gadiem. Tiesa, abas puses nav spējušas vienoties par līguma nosacījumiem jeb finansiālo pusi, Trocam pieņemot lēmumu amatu pamest.

«Capitals» komanda pirmdien ziņoja, ka ir sarūgtināta par trenera lēmumu, tomēr saka viņam paldies par četros gados paveikto un palīdzību komandai izcīnīt Stenlija kausu.

Tikmēr Trocs norādījis, ka lēmumu pieņēmis pēc ilgām pārdomām, konsultējoties ar savu ģimeni.

«Kad pirms četriem gadiem ierados Vašingtonā, mums visiem bija tikai viens mērķis - atvest Stenlija kausu uz valsts galvaspilsētu. Mēs aizvadījām neaizmirstamu sezonu, kuras kulminācija bija, spēlētājiem un komandas personālam sasniedzot izvirzīto mērķi. Šobrīd vēlos pateikties kluba īpašniekam, kā arī visiem tiem cilvēkiem, kuri bija ar mani kopā, katru dienu nenogurstot strādājot, lai tiktu pie šā panākuma,» norādījis Trocs.

Jāpiebilst, ka «Capitals» komanda ļāvusi trenerim sākt pārrunas ar citiem NHL klubiem, līdz ar to nav izslēgts, ka Trocs drīzumā varētu tikt pie darba citā komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu