Kovaļčuks nākamsezon varētu atgriezties NHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Krievijas hokeja zvaigzne Iļja Kovaļčuks nākamajā sezonā varētu atgriezties Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā. Par viņa pakalpojumiem interesi izrāda trīs komandas, vēsta TSN hokeja apskatnieks Pjērs Lebrūns.

34 gadus vecais Kovaļčuks kopš 2013. gada pārstāv Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Sanktpēterburgas SKA komandu. Pirms tam viņš NHL čempionātā pārstāvēja Atlantas «Thrashers» un Ņūdžersijas «Devils» vienības.

Lebrūns raksta, ka cīņā par Kovaļčuku iesaistījušās trīs NHL klubi - Floridas «Panthers», Losandželosas «Kings» un Ņujorkas «Rangers». Pēdējā komanda ir reālākā pretendente piesaistīt savam sastāvam Krievijas izlases uzbrucēju.

Kvaļčuks nesen tika nosaukts par Phjončhanas olimpisko spēļu hokeja turnīra vērtīgāko spēlētāju. Viņš palīdzēja olimpiskajiem sportistiem no Krievijas izcīnīt zelta godalgas.

Kovaļčuks 2001. gada NHL draftā tika izraudzīts ar pirmo numuru.

NHL regulārajā turnīrā viņš guvis 417 vārtus un atdevis 399 rezultatīvas piespēles, savukārt Stenlija kausa izcīņā Kovaļčuks izcēlies ar 11 precīziem metieniem un 16 piespēlēm partneriem. Kopumā Krievijas hokeja zvaigzne NHL laukumā devies 848 mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu