Portāls: Peiners nākamsezon spēlēs Eirolīgas klubā «Darussafaka»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Latvijas nacionālās basketbola izlases uzbrucējs Žanis Peiners savu karjeru varētu turpināt spēcīgajā Turcijas klubā Stambulas «Darussafaka», liecina portāla «Sportando» rīcībā esošā informācija.

Iepriekšējā sezonā «Darussafaka» triumfēja ULEB Eiropas kausa izcīņā, tādējādi izcīnot vietu Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā ULEB Eirolīgā.

Tiek ziņots, ka Peiners saņēmis vairākus piedāvājumus no Turcijas, VTB līgas un Vācijas komandām, bet «Darussafaka» piedāvājums ir visvilinošākais, jo komanda spēlēs Eirolīgas turnīrā.

Jau iepriekš izskanēja ziņas, ka pastāv neliela varbūtība, ka Peiners karjeru varētu turpināt Lietuvas komandā Panevēžas «Lietkabelis».

«Lietkabelis» komandā viņš bija viens no līderiem. Eiropas kausā Latvijas uzbrucējs, kurš var spēlēt vairākās pozīcijās, vidēji guva 12,8 punktus, izcīnīja 5,1 atlēkušo bumbu zem groziem un veica 2,6 rezultatīvas piespēles partneriem.

«Sportando» raksta, ka līguma parakstīšana ar «Darussafaka» varētu notikt tuvākajā laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu