Mediji: Konte tiks atlaists no «Chelsea» galvenā trenera amata

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas futbola komandas Londonas «Chelsea» vadība gatavojas atlaist komandas galveno treneri Antonio Konti, ziņo britu mediji.

Pēc «The Evening Standart» un «The Sun» pieejamās informācijas «Chelsea» ar pašlaik atvaļinājumā esošo Konti vairs nerēķinoties.

Plānots, ka Kontes vietā «Chelsea» galvenā trenera amatā stāsies kādreizējais «Napoli» treneris Mauricio Sarri. Jau ziņots, ka Sarri Neapoles komandas galvenā trenera amatā nomainīja itāļu speciālists Karlo Ančeloti.

Tikmēr Senegālas izlases un «Napoli» centra aizsargs Kalidū Kulibalī pēc Pasaules kausa finālturnīra spēles pret Poliju intervijā «Talksport» sacīja, ka, pēc viņa domām, Sarri ir devies uz Londonu, lai noslēgtu vienošanos ar klubu. «Domāju, ka «Chelsea» spēlēs skatāmu futbolu, jo viņš ir labs treneris.»

«Chelsea» komandā Konte pavadījis divas sezonas. Savā debijas sezonā pie Londonas kluba stūres viņš komandu aizveda līdz Anglijas čempiones titulam, bet pagājušajā premjerlīgas turnīrā palika vien piektajā pozīcijā. Tas neļāva «Chelsea» kvalificēties UEFA Čempionu līgas turnīram, bet gan UEFA Eiropas līgai.

Tāpat viņš savas karjeras laikā vadījis tādas vienības kā Turīnas «Juventus» un Itālijas nacionālo izlasi, kuru 2016.gada Eiropas čempionātā aizveda līdz ceturtdaļfinālam.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu