Portugāles izlases treneris: Lopetegi atlaišana Spāniju neietekmēs

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Spānijas futbola izlases galvenā trenera Hulena Lopetegi atlaišana komandu neietekmēs, pārliecināts ir pašreizējās Eiropas čempiones Portugāles valstsvienības stūrmanis Fernandu Santušs.

Trešdien jeb vienu dienu pirms Pasaules kausa no Spānijas izlases galvenā trenera amata tika atlaists Lopetegi, kurš pirms tam nesankcionēti bija vienojies par Madrides «Real» vadīšanu.

Lopetegi vietā stājies valstsvienības sporta direktors Fernando Jerro, kurš līdz šim trenera arodā ir mazpieredzējis.

Spānijas un Portugāles izlases savā starpā Pasaules kausa maču aizvadīs piektdien plkst.21.

«Spānijas izlase jau desmit gadus spēlē vienā stilā, tāpēc nedomāju, ka Lopetegi atlaišana ir svarīgs faktors,» uzskata Santušs.

Tikmēr Portugāles valstsvienības pussargs Žuāu Moutiņu norādīja, ka Spānijai izmaiņas treneru kolektīvā varētu radīt emocionālu pacēlumu.

«Nedomāju, ka šīs pārmaiņas radīs negatīvu efektu. Iespējams, tas būs tieši pozitīvs,» pauda Moutiņu. «Tomēr būtībā mūs tas neuztrauc, jo esam koncentrējušies uz to, lai mājās pārvestu Pasaules kausu.»

Spānija un Portugāle ielozētas B apakšgrupā, kur sacentīsies arī Maroka un Irāna. Ceturtdien Pasaules kausa atklāšanas mačā mājiniece Krievija ar 5:0 sagrāva Saūda Arābiju.

Pasaules kauss ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu