Marejs un Nišikori nepiedalīsies «Australian Open»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijusī pasaules pirmā rakete Endijs Marejs no Lielbritānijas un japānis Kei Nišikori veselības likstu dēļ nepiedalīsies sezonas pirmajā «Grand Slam» tenisa turnīrā - Austrālijas atklātajā čempionātā («Australian Open»).

Marejs gurna traumas dēļ nav spēlējis jau kopš Vimbldonas čempionāta, bet pasaules rangā viņš pašlaik ir noslīdējis uz 16. vietu.

«Esmu bēdīgs to paziņot, bet šogad Austrālijas atklātajā čempionātā nespēlēšu. Vēl neesmu gatavs piedalīties spēlēs,» pauda 30 gadus vecais Marejs.

Brits ir trīskārtējs «Grand Slam» čempions, divus no šiem tituliem iegūstot Vimbldonā, bet vēl vienu - ASV atklātajā čempionātā. Kopumā karjeras laikā viņš izcīnījis 45 ATP titulus.

Marejs bija iecerējis kortā atgriezties jau šonedēļ Austrālijā notiekošajā Brisbenas turnīrā, tomēr neilgi pirms tā sākuma atsauca savu dalību.

Par savu nepiedalīšanos turnīrā paziņojis arī 28 gadus vecais Nišikori, kurš ATP rangā pašlaik noslīdējis uz 22. vietu. Viņš plaukstas savainojuma dēļ nav spēlējis jau kopš augusta.

«Diemžēl nevarēšu piedalīties Austrālijas atklātajā čempionātā, kas ir mans iecienītākais «Grand Slam» turnīrs,» paziņojumā norādīja Nišikori. «Mana atveseļošanās norit labi, tomēr vēl neesmu gatavs par visiem 100%.»

Nišikori karjeras laikā izcīnījis 11 ATP titulus, bet ne reizi nav ieguvis kādu no «Grand Slam» trofejām.

Austrālijas atklātais čempionāts sāksies 15. janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu