Džokovičs pārtraucis sadarbību ar Bekeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ATP ranga otrā rakete serbs Novāks Džokovičs pārtraucis sadarbību ar savu treneri, Vācijas tenisa leģendu Borisu Bekeru, paziņojis sportists savā «Facebook» profilā.

«Pēc trim ļoti veiksmīgi kopā pavadītiem gadiem ar Borisu Bekeru pieņēmām lēmumu pārtraukt mūsu sadarbību,» raksta Džokovičs. «Mērķus, kurus izvirzījām, strādājot kopā, esam izpildījuši pilnībā. Esmu ļoti pateicīgs par šo komandas darbu, centību un apņēmību.»

Tikmēr Bekers «Sky Sports» atklājis, ka pēdējo sešu mēnešu laikā 12 «Grand Slam» titulu ieguvējs Džokovičs nav trenējies tik smagi, kā to darījis iepriekš.

«Mani pašreizējie profesionālie plāni ir saistīti ar pareizu kalendāra izveidi un centieniem saglabāt visaugstāko spēles līmeni. Tieši pēc šiem mērķiem pieņemšu visus tālākos lēmumus,» vēsta Džokovičs, kurš ilgu laiku atradās ATP ranga galvgalī, bet pagājušās sezonas izskaņā zaudēja šo godu, par pirmo raketi kļūstot britam Endijam Marejam.

Bekera trenēšanas laikā 29 gadus vecais Džokovičs ieguva trīs «Grand Slam» titulus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu