Tenisa leģendai Bekeram pasludināts bankrots

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas tenisa leģenda Boriss Bekers trešdien Londonas tiesā tika pasludināts par bankrotējušu, jo viņš kopš 2015.gada nav spējis samaksāt kādu parādu.

Trīskārtējā Vimbldonas čempiona un bijušā pasaules ranga līdera advokāti tiesu aicināja bankrota procedūru neizsludināt, dodot Bekeram iespēju samaksāt parādu, kura summa netiek atklāta, tomēr tiesa šādu piedāvājumu noraidīja, uzsverot, ka nav pierādījumu, ka Bekers tuvākajā laikā var tikt pie naudas līdzekļiem, lai norēķinātos ar kreditoru.

Savulaik izcilais tenisists ir parādā privātbankai «Arbuthnot Latham & Co».

Kā norādīja Bekera advokāti, tad viņu klients var tikt pie līdzekļiem, veicot pārfinansēšanu un ieķīlājot savu īpašumu Maljorkā, kura vērtība tiek lēsta sešu miljonu eiro apmērā, šo procedūru paveicot mēneša laikā, tomēr tiesa uzskatīja, ka nav pietiekami daudz pierādījumu, ka bijušais tenisists to izdarīs.

Bekers, kurš karjeras laikā izcīnīja sešus «Grand Slam» turnīru uzvarētāja titulus, vēl salīdzinoši nesen atradās serbu tenisa zvaigznes Novāka Džokoviča treneru kolektīvā, taču pērnā gada nogalē viņš pēc trīs gadu sadarbības no šī amata tika atbrīvots.

Džokovičs ar Bekeru treneru kolektīvā izcīnīja sešus no saviem 12 «Grand Slam» turnīru uzvarētāja tituliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu