Madridē ar iespaidīgām svinībām atzīmēta «Real» uzvara UEFA Čempionu līgā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas galvaspilsētu Madridi svētdien bija pārņēmušas pamatīgas svinības, jo tās ielās tika atzīmēta vietējās futbola komandas «Real» uzvara UEFA Čempionu līgā.

Sestdien Ukrainas galvaspilsētā Kijevā «Real» komanda UEFA Čempionu līgas finālā ar 3:1 pārspēja «Liverpool» no Anglijas, par labāko klubu Eiropā kļūstot jau 13. reizi.

Savukārt svētdien Madridē vienība devās ielās, lai ar vietējiem iedzīvotājiem atzīmētu uzvaru UEFA Čempionu līgā. Pilsētas varoņus sagaidīja desmitiem tūkstošu cilvēku, kamēr paši futbolisti ar autobusu un trofeju rokās devās pa nozīmīgākajām Madrides ielām.

Jau ierasti «Real» futbolisti iegūto trofeju prezentēja arī pilsētas domē un devās uz Civeles laukumu.

«Cerams, mēs varēsim turpināt šo tradīciju. Tagad mums ir jāsāk domāt, kā izcīnīt 14. titulu,» izteicās «Real» kapteinis Serhio Ramoss.

Tikmēr kluba prezidents Florentino Peress komandas sasniegto novērtēja kā neaizmirstamu un unikālu. «Madrides «Real» ir pasaules futbola virsotnē.»

Pēc izbrauciena pa ielām «Real» futbolisti devās uz savu stadionu «Santiago Bernabeu», kur viņus arī sagaidīja vairāki desmiti tūkstošu cilvēku.

Neskaidra ir «Real» līdera Krištianu Ronaldu nākotne klubā, tomēr svētdienas pievakarē, kad svinības jau notika stadionā, komandas biedri vienojās kopīgā dziesmā, aicinot portugāli palikt vienībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu