Ēģiptes futbola zvaigznes Salāha atveseļošanās neprasīšot ilgāk par trim nedēļām

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Ēģiptes futbola zvaigznes Mohameda Salāha atveseļošanās no savainojuma neprasīšot vairāk par trim nedēļām, līdz ar to iespējama kļuvusi viņa piedalīšanās Pasaules kausa finālturnīrā.

Salāhs sestdien Kijevā UEFA Čempionu līgas finālspēlē guva pleca traumu, bet viņa pārstāvētā «Liverpool» ar 1:3 zaudēja Madrides «Real» komandai, kas trešo gadu pēc kārtas kļuva par Eiropas klubu futbola labāko vienību.

Sestdienas mačā Salāhs laukumā pavadīja tikai 30 minūtes, bet pēc tam bija spiests to atstāt asarām acīs, jo pēc sadursmes ar «Real» futbolistu Serhio Ramosu spēli turpināt nespēja pleca traumas dēļ.

Nebija skaidrs, vai Salāhs varēs aizstāvēt Ēģiptes izlases godu un piedalīties Pasaules kausā, tomēr tagad šīs valsts Futbola asociācija paziņojusi, ka futbolista atveseļošanās neprasīšot vairāk ar trim nedēļām.

Pašlaik 25 gadus vecais Salāhs atrodas Spānijā, kur viņš iziet rehabilitāciju.

Ja tiešām Salāha atveseļošanās neprasīs vairāk par trim nedēļām, viņš nevarēs piedalīties pirmajā Ēģiptes izlases spēlē pret Urugvaju, kas notiks 15.jūnijā, bet pēc tam gaidāmas cīņas pret Krieviju (19.jūnijs) un Saūda Arābiju (25.jūnijs).

Salāhs šajā sezonā bija neapstrīdams «Liverpool» līderis, jo visu turnīru ietvaros iesita 44 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu