«Penguins» talants Belerivs vecpuišu ballītē guvis nopietnus apdegumus

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas «Penguins» talantīgais uzbrucējs Džordijs Belerivs un vēl divi jauni hokejisti, apmeklējot vecpuišu ballīti, guvuši nopietnus apdegumus.

Pašlaik 19 gadus vecais Belerivs kopā ar savu komandas biedru Rietumu hokeja līgas (WHL) vienībā Letbridžas «Hurricanes» Raienu Vandervlisu un savulaik šajā klubā spēlējušo Metu Alfaro piektdien īsi pirms pusnakts bija ap ugunskuru, kurā tika iemests priekšmets, kas eksplodēja. Visi trīs hokejisti guva nopietnus apdegumus un tika nogādāti slimnīcā.

Cietušie piektdien netālu no Kalgari pilsētas apmeklējuši vecpuišu ballīti.

Sagaidāms, ka Belerivs pilnībā izveseļosies no gūtajām traumām, bet viens no trīs sportistiem ir kritiskā stāvoklī.

Pagājušā gada septembrī Belerivs pēc lieliskas treniņnometnes ar «Penguins» parakstīja trīs gadu līgumu, bet aizvadītajā sezonā viņš WHL čempionātā 71 spēlē atzīmējās ar 46 vārtiem un 46 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr 20 gadus vecais Vandervliss 19 mačos izcēlās ar 11 vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, taču pleca traumas dēļ sezona viņam beidzās jau decembrī, kamēr Alfaro jau spēlē koledžu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu