Marsēlu: Šis neizšķirts mums var palīdzēt turpmākajās spēlēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas valstsvienības aizsargs Marsēlu Pasaules kausa (PK) izcīņas grupas turnīra pirmajā spēlē neizšķirtā 1:1 pret Šveices futbolistiem saskata arī pozitīvas tendences.

«Mums priekšā grupas turnīrā vēl ir divas spēlēs, kurās jāspēlē labi un jāuzvar,» FIFA mājas lapā citēts Marsēlu. «Gribējām uzvarēt, bet šis neizšķirts mums var palīdzēt turpmāk.»

Par Šveices - Brazīlijas mača labāko spēlētāju tika nosaukts brazīlietis Filipe Koutinju, kurš guva skaistus vārtus ar tālsitienu. Tikmēr šveiciešiem precīzi sita Stīvens Zūbers.

«Pasaules kausā visas komandas ir lieliskā kondīcijā,» teica Koutinju. «Nospēlējām pietiekami labi, saskatījām daudz pozitīvu momentu. Protams, vēlējāmies uzvarēt, bet Pasaules kausa izcīņā grupas turnīrā ir trīs spēles.»

Turnīra turpinājumā Brazīlija 22. jūnijā E grupā spēkiem mērosies ar Kostariku, bet Šveice tajā pašā dienā spēlēs pret Serbiju, kura turnīra ievadā ar 2:0 pārspēja Kostariku.

Pasaules kausa izcīņa futbolā 11 Krievijas pilsētās, 12 stadionos risinās no 14. jūnija līdz 15. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu