Beļģijas futbolisti pārbaudes mačā sakauj Kostariku

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Beļģijas futbola izlase, noslēdzot gatavošanos Pasaules kausa (PK) finālturnīram, pirmdien pārbaudes mačā ar 4:1 (2:1) sagrāva citu turnīra dalībnieci Kostariku.

Briselē aizvadītajā cīņā rezultātu atklāja viesi, izceļoties Braienam Ruisam, kurš ikdienā pārstāv Portugāles klubu Lisabonas «Sporting», tomēr vēl līdz puslaika pārtraukumam Drīs Mertenss un Romelu Lukaku vadībā izvirzīja jau beļģus.

Tikmēr spēles otrajā daļā vēlreiz Lukaku, kā arī Mišī Bačuajī guva vēl divus vārtus, panākot graujošo 4:1.

Spēles 70.minūtē Beļģijas izlases līdzjutēji piedzīvoja satraucošus mirkļus, jo spēli nevarēja turpināt komandas līderis Edens Azārs, tomēr pēc cīņas noskaidrojās, ka viņš nav guvis nopietnu savainojumu.

Beļģijas izlase Pasaules kausa finālturnīra G apakšgrupā tiksies ar Angliju, Tunisiju un Panamu, savukārt Kostarika spēlēs E apakšgrupā ar Brazīliju, Šveici un Serbiju.

Pirmdien tika aizvadīta vēl viena pārbaudes spēle, kurā Senegāla ar 2:0 (0:0) uzvarēja Dienvidkoreju.

Abi vārti tika gūti spēles beigu daļā, vispirms 67. minūtē Jonvons Kims bumbu raidīja savos vārtos, bet kompensācijas laika pirmajā minūtē Musa Konatē realizēja 11 metru soda sitienu.

Pasaules kausā Senegāla spēlēs H apakšgrupā pret Kolumbiju, Japānu un Poliju, bet dienvidkorejieši spēlēs F apakšgrupā ar Zviedriju, Meksiku un pašreizējo pasaules čempioni Vāciju.

Pasaules kausa finālturnīrs Krievijā sāksies ceturtdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu