Latvijas ratiņbasketbola izlasei «airBaltic» kopā ar komandu nenogādā sporta ratiņkrēslus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/ratinbasketbols

Nepatīkamus brīžus piedzīvojusi Latvijas ratiņbasketbola izlase, kas devusies uz Eiropas čempionātu B divīzijā, jo nacionālā lidsabiedrība «airBaltic» kopā ar komandu Beļģijā nav nogādājusi sporta ratiņkrēslus. Aviokompānija gan atvainojusies par kļūdu, solot ratiņus ar saviem partneriem Beļģijā piegādāt sestdienas vakarā.

Kā sociālajā tīklā «Facebook» vēsta Latvijas ratiņbasketbola izlase, tad sporta ratiņi tika nodoti bagāžā, tomēr tie galapunktā nav nokļuvuši.

«Mūs pievīla nacionālā aviosabiedrība «airBaltic», kas nenogādāja uz Beļgiju sporta ratiņkrēslus ar aizbildinājumu, ka lidmašīnā bija jāievieto kāda svarīgāka krava, kā rezultātā mūsu sporta rati tika izkrauti ārā,» ziņo Latvijas ratiņbasketbola izlases pārstāvji. «Mums tos sola piegādāt ne ātrāk, kā 17.jūnija vakarā. Kā zināms, nevienā sporta veidā sportisti uz laukuma neiziet ielas apavos, tāpat arī ratiņbasketbolu spēlē speciālos sporta ratiņkrēslos. Un tas nozīmē, ka rīt ratiņbasketbolistiem izkrīt treniņi pirms ļoti svarīgām spēlēm.»

Uz šo gadījumu gana operatīvi ir reaģējusi arī «airBaltic», norādot, ka tiks veikta izmeklēšana par notikušo, kā arī solot, ka ratiņkrēsli sportistiem tiks nogādāti šovakar.

Lidsabiedrības pārstāve Alise Briede ar ziņu aģentūras LETA starpniecību atvainojās Latvijas ratiņbasketbola izlasei par sagādātajām neērtībām un uztraukumiem.

«Varam informēt, ka ratiņkrēsli ir jau pārlikti uz partneru aviokompānijas «Ukraine International Airlines» reisu un to piegāde plānota šovakar. Vēlreiz atvainojamies par šo gadījumu un vēlam veiksmi mūsu izlasei,» ziņo «airBaltic».

Jāpiebilst, ka līdzīga ķibele gadījusies arī Lietuvas ratiņbasketbola izlasei, kas uz Beļģiju devās ar to pašu reisu.

Eiropas čempionāts B divīzijā ratiņbasketbolā no 18. līdz 23.jūnijam notiks Šarleruā pilsētā. Latvijas basketbolisti apakšgrupu turnīrā tiksies ar Zviedriju, Krieviju, Austriju un Beļģiju.

Latvijas ratiņbasketbola izlase Eiropas čempionāta B divīzijā pērn palika piektajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu