Pasaules kausa dalībniece Irāna pārbaudes spēlē uzveic Lietuvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Gatavojoties Pasaules kausa izcīņai futbolā, Irānas futbola izlase piektdien ar rezultātu 1:0 (0:0) apspēlēja Lietuvas valstsvienību.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja bez gūtajiem vārtiem, bet uzvaru Irānas valstsvienība nodrošināja vien 88.minūtē, kad ar precīzu sitienu izcēlās Karims Ansarifards.

Līdz ar to Irānas izlase ir aizvadījusi pēdējo pārbaudes maču pirms Pasaules kausa izcīņas. Pirms tam Irāna spēkojās arī ar Uzbekistānu, kuru uzvarēja ar 1:0 un Turciju, kam piekāpās 1:2.

Irāna piedalīsies otrajā Pasaules kausā pēc kārtas. Pirms četriem gadiem Brazīlijā Irāna ierindojās pēdējā vietā grupā, turklāt izlases vēsturē līdz šim četros finālturnīros tā nekad nav spējusi izkļūt no grupas.

Irāna Pasaules kausā spēlēs vienā grupā ar pašreizējo Eiropas čempioni Portugāli, kā arī 2010.gada pasaules čempioni Spāniju un Maroku.

Savukārt citā mačā Horvātijas valstsvienība piektdien ar rezultātu 2:1 (0:0) uzveica Senegālu.

Lai arī senegālieši pirmie atklāja spēles rezultātu, kad vārtus guva Ismaila Sars, tomēr horvātu rindās Ivans Perišičs rezultātu izlīdzināja, bet uzvaru izrāva Andrejs Kramaričs.

Horvātijai tā bija pēdējā pārbaudes spēle pirms gaidāmā Pasaules kausa finālturnīra, bet Senegāla vēl vienu maču pirms nozīmīgā turnīra aizvadīs nākamnedēļ pret Dienvidkoreju.

Pasaules kausa izcīņā horvāti ir ielozēti D apakšgrupā kopā ar Argentīnu, Nigēriju un Islandi, bet Senegāla H grupā spēkosies ar tādām izlasēm kā Poliju, Japānu un Kolumbiju.

Prestižajās sacensībās, kas risināsies Krievijā, atklāšanas spēle tiks aizvadīta 14.jūnijā, bet 15.jūlijā risināsies finālmačs.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu