Ksavi kritizē «Real» par līguma noslēgšanu ar Lopetegi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: KARIM JAAFAR / AFP

Futbola kluba «Barcelona» un Spānijas izlases leģenda Ksavi uzskata, ka nebija pareizais laiks, lai Hulens Lopetegi noslēgtu līgumu Madrides «Real», intervijā spāņu medijiem atklājis futbolists.

«Neesmu īstais cilvēks, lai runātu par Madrides komandas darījumiem, taču tas nebija labākais brīdis, lai noslēgtu līgumu ar treneri,» atzina Ksavi.

Otrdienas «Real» paziņojums par Lopetegi nolīgšanu izraisīja neizpratni vietējā federācijā un spāņu līdzjutējos, jo ceturtdien sākas Pasaules kausa izcīņa, bet komandai pirmā spēle gaidāma jau piektdien pret Eiropas čempioni Portugāli

Neskatoties uz galvenā trenera atlaišanu, Ksavi uzskata, ka Spānijas izlasei joprojām ir labas izredzes izcīnīt Pasaules kausu. Liela nozīme būšot veterāniem, kuri satur komandu kopā. 38 gadus vecais futbolists uzsvēra Serhio Ramosa, Žerāra Pikē un Andresa Injestas nozīmīgumu komandai.

«Viņi ir gatavi Pasaules kausam. Pats svarīgākais ir tas, ka komandā valda laba atmosfēra. Protams, situācija ar galveno treneri nav pati labākā, taču tas arī var komandu motivēt vēl vairāk,» atzina Ksavi.

Spānijas valstsvienību Pasaules kausā vadīs Jerro, kurš pirms tam vienu sezonu bija Madrides «Real» galvenā trenera Karlo Ančeloti palīgs, bet 2016./17. gada sezonā viņš vadīja valsts otrās līgas klubu Ovjedo «Real».

Ksavi savu karjeru Spānijas izlasē noslēdza 2014. gadā, kopumā aizvadot 133 spēles, kuru laikā guva 14 vārtus. Futbolists palīdzēja Spānijas komandai izcīnīt 2008. un 2012. gada Eiropas čempionāta zelta medaļas, kā arī 2010. gada Pasaules kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu